Asiakkaat meistä

Asiakkaat meistä -sivu on pyhitetty asiakkaiden antamaan positiiviseen palautteeseen heidän tilaamien tuotteiden kera. Tältä sivulta voit niin ikään nähdä samalla kuvia esillä olevista tuotteistamme, sekä kuinka ne ovat toteutettu asiakkaidemme logoilla. 

Positiivinen palaute, sekä tyytyväiset asiakkaat ovat suurin syy sille, miksi toimimme liikelahjojen kauppiaana ja toimittajana. Mikäli tahdotte lämmittää sydämiämme, voit tilauksenne saavuttua kirjoittaa meille palautetta. Oli kyse sitten tuotteiden tai asiakaspalvelun laadusta, toimituksen nopeudesta tai hinta-laatusuhteesta, otamme kaiken palautteen avosylin vastaan. Lisäksi voit saada brändisi nimen "walk of fame" sivullemme.

Asiakkaat meistä -sivu toimii myös My Happy Logon portfoliona, sillä se viestii kaikista onnistuneista töistämme vuosien varrella. Olemme tehneet töitä monien alojen kanssa, joten positiiviset palautteetkin ovat monen alan kirjo. Eri alojen yhteistyöt ovat olleet, ja ovat yhä opettavaisia ja haluammekin jakaa onnistuneet työmme asiakkaidemme kanssa. 

Tämän sivun lisäksi voit käydä lukemassa myös asiakastarinoita, sekä fiksua luettavaa, joiden avulla pääset vielä syvemmälle My Happy Logon kulisseihin. 

Oletko kiinnostunut omalla brändäyksellä valmistetuista tuotteista?

Me osataan tehdä ne sulle!