Asiakkaat meistä

Asiakkaat meistä -sivu on pyhitetty asiakkaiden antamaan positiiviseen palautteeseen heidän tilaamien tuotteiden kera. Tältä sivulta voit niin ikään nähdä samalla kuvia esillä olevista tuotteistamme, sekä kuinka ne ovat toteutettu asiakkaidemme logoilla.

Positiivinen palaute, sekä tyytyväiset asiakkaat ovat suurin syy sille, miksi toimimme liikelahjojen kauppiaana ja toimittajana. Mikäli tahdotte lämmittää sydämiämme, voit tilauksenne saavuttua kirjoittaa meille palautetta. Oli kyse sitten tuotteiden tai asiakaspalvelun laadusta, toimituksen nopeudesta tai hinta-laatusuhteesta, otamme kaiken palautteen avosylin vastaan. Lisäksi voit saada brändisi nimen “walk of fame” sivullemme.

Asiakkaat meistä -sivu toimii myös My Happy Logon portfoliona, sillä se viestii kaikista onnistuneista töistämme vuosien varrella. Olemme tehneet töitä monien alojen kanssa, joten positiiviset palautteetkin ovat monen alan kirjo. Eri alojen yhteistyöt ovat olleet, ja ovat yhä opettavaisia ja haluammekin jakaa onnistuneet työmme asiakkaidemme kanssa.

Tämän sivun lisäksi voit käydä lukemassa myös asiakastarinoita, sekä fiksua luettavaa, joiden avulla pääset vielä syvemmälle My Happy Logon kulisseihin.

Lue lisää

Tahko 2024

Moikka!
Saimme huivit ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen, kiitokset vielä!

Haukkaoptiikka Oy

Laatu ja ihotuntuma OK eli materiaalissa ei lainkaan moittimista. Painatus sovitun mukainen, ei erota aiemmista eristä ja on brändin mukainen. Vaikka mittojen mukaan tämä on hieman pienempi halkaisijaltaan, ei purista kaulassa lainkaan vaan on tunteeltaan mukava. Lämmittää näin pakkasella. Kaikki sujui sovitusti ja olen erittäin tyytyväinen.

Fagerbacka Skidspår – Maria

Hienoa! Kiitos kovasti avusta ja nopeasta toiminnasta😊

Saamelaisalueen Koulutuskeskus – Suvi

Heippa Ilari! 
Tuubihuivit saapuivat eilen ja ovat tosi kivoja, kiitos! Olen hirmuisen tyytyväinen, kun tuo punainen niissä on oikea punainen (eikä oranssihtava, kuten aikaisemmin joskus jostain tilatuissa) ja se materiaali tuntuu myös tosi kivalta iholla. Kannatti ottaa premium!

m/s J.L.Runeberg – Juni

Kiitoksia huiveista, kaikki niin kuin pitikin 😊 Hyvä ja nopea palvelu 👍

Verstas Moottorikahvila Tuubihuivit Logolla

Moi Ilari

Kiitos, tuubihuivit ovat tosi hyvät ja olemme tyytyväisiä! Ja sinun tapaasi palvella olin tosi tyytyväinen kaikin puolin! Kiitos siitä myös. – Marjo

Iskmo-Jungsund Bollklubb Tuubihuivit

Hei! Paketti on saapunut ja tuotteet näyttää olevan hyvät:)
Hinta-laatu on hyvä tässä tuotteessa 🙂 – Malin Söderman

Oletko kiinnostunut omalla brändäyksellä valmistetuista tuotteista?

Me osataan tehdä ne sulle!