Juomapullo Omalla Logolla

Juomapullo omalla logolla, My Happy Logo

 

Millaisia ovat juomapullomme?

 

Termospullossa on teräksinen tuplaseinämä ja vakuumikorkki. Juoma pysyy termospullossa lämpimänä 12 tuntia ja kylmänä 24 tuntia. Juomapullo omalla logolla on on käytännöllinen, vahvasta teräksestä valmistettu tuote, joka eristää tehokkaasti lämpöä, joten vesi pysyy kylmänä ja raikkaana ainakin 24 tuntia. Lämpimät juomat pysyvät lämpiminä 12h.

 

Minimitaulsmäärä_liikelahjatMinimi tilaus 50 kpl

Toimitusaika noin 15 pv.

Tuotteen mitatMitat: 70 x 260 mm /  500 ml

 

Suositellaan
Esimerkkihinta

Pulloistamme

Esimerkkihinnat ovat ilmoitettu 500 ml pullosta, 1-väripainettuna, sisältää rahdin ja aloituskustannukset,  alv 0%.

Asiat, kuten pullon koko, painatusmenetelmä, toimitusnopeus ja tilauksen kappalemäärä
vaikuttavat lopulliseen hintaan.

Lähettäkää meille tarjouspyyntö ja annetaan. Teille noin puolen tunnin sisällä tarkka hinta.

50 kpl 11,50 €
100 kpl 8,95 €
250 kpl 7,59 €

Kaikissa meidän astioissa pysyy vesi kylmänä ja raikkaana ainakin 24h ja kuuma juoma kuumana 12 tuntia. Termospulloissa on vakuumikorkki ja tuplaseinämä, joka mahdollistaa lämpötilan pysymisen kuten toivottu.

 

 

Meidän oma henkilökohtainen kokemus oli kerran Portugalissa, jossa oli yli 30 astetta lämpöä ja unohdettiin vesipullo aamulla autoon, joka oli suoraan auringossa ja tulimme noin 10 tunnin kuluttua autoon, joka oli sisältä tulikuuma, mutta ei meinanut uskoa todeksi, kun vesi oli pullossa edelleen kylmää.”

 

Juomapullot ja personointi

 

Kaikkiin meidän vesipulloihin saa oman logon painettuna, tai lasermerkattuna. Jokainen vesipullo voidaan yksilöidä vastaanottajan omalla nimellä, laserkaiverrettuna, jolloin oma juomapullo löytyy aina, vaikkapa työpaikan keittiön astiakaapista.

 

Meiltä löytyy juomapulloja 500 ml, 700 ml, 1L ja jopa 3L kokoisina.
Kaikki perusvärit, kuten punainen, teräs, kulta, pronssi, valkoinen, sininen, musta, keltainen, vihreä, oranssi väri löytyy, mutta yli 200 kpl erissä voimme valmistaa juomapullot asiakkaan omalla värillä.

 

Juomapulloja löytyy joko vakuumikorkilla, karabiinikoukulla tai pillillä.

 

Juomapullo liikelahjana

 

Juomapullot ovat ajaton, sekä merkityksellinen liikelahja. Se edistää nesteytystä, sekä vähentää kertakäyttöisten juomapullojen käyttöä. Liikelahja sopii näin ulkomaalaisille liikekumppaneille, sekä työntekijöillesi, joiden edessä häämöttää matka ulkomaille. Suomalaisen veden juonti on turvallista, joten voimme toimia esimerkkinä hyväksikäyttäen teräksisiä juomapulloja.

 

Painatusmenetelmämme, mahdollisuudet logon esiintymiseen jokaisessa pullossa, sekä pullojen yksilöiminen vastaanottajien nimien painattaminen pulloihin takaa sen, ettei pullo huku kesken tapahtuman, jossa pulloja lahjoitetaan.

 

Ajattomuuden tuntumaa vahvistaa se, että pullojamme voi käyttää niin kesällä, että talvella. Oli kyseessä kylmä tai kuuma juoma, termos ominaisuus pitää juoman halutussa lämpötilassa pitkään.

 

Lue lisää

Samantapaisia tuotteita