Luottokortin muotoiset muistitikut

Kortin muotoiset muistitikut ovat hyvä tapa luoda käytännöllinen mainoslahja yrityksen asiakkaille, sekä yhteistyökumppaneille. Laadukkaat muistitikumme voidaan suunnitella yrityksesi oman designin, sekä brändäyksen perusteella. 

 

 

Mikä tekee kortinmuotoisesta muistitikusta niin suositun?

 

Kortinmuotoisen muistitikun päältä löytyy paljon tilaa logojen, kuvien, yritystietojen tai tärkeiden viestien esittelemiseksi. Tällaisen malliratkaisun saa mukavasti mahtumaan taskuun tai lompakkoon, jolloin pääset kätevästi käsiksi tallennettuihin tiedostoihin.

 

Kortinmuotoinen muistitikku on visuaalisesti näyttävä. Voit esimerkiksi lisätä värillisen painatuksen toiselle puolelle, kun taas vastakkaiselle puolelle, yrityksen tai organisaation yhteystiedot.

 

Muistitikulle suunnitellut kuvat ja täysväritulostukset näyttävät valmiina selkeiltä, kirkkailta, sekä katseesi vangitsevilta. Oiva vaihtoehto on käyttää kortinmuotoista muistitikkua yrityksen käyntikorttina – Toimii käytännöllisenä yrityslahjana tärkeillä yhteystiedoilla.

 

Kortinmuotoisten muistikorttien muotoilu ja mahdollisuudet

Meidän tuotevalikoimastamme löydät erilaisia kortinmuotoisia muistitikkuvaihtoehtoja siitä riippuen, kuinka haluatte liittää korttiin muistillisen sirun. Kortteja on mahdollista valita sekä avattavan-, että ulos vedettävän sirun välillä.

 

Kortinmuotoisten muistitikkujen liitännät ja teknilliset tiedot:

  • Muistitikut sopivat kaikkiin USB-portteihin.
  • Muistitikun kapasiteetti vaihtelevat 512 MB:stä 256 GB:seen. Mahdollista on myös  tilata SuperSpeed USB 2.0 ja 3.0 muistitikkuja.

Kuinka käyttää kortinmuotoista muistitikkua markkinoinnillisiin tarkoituksiin?

 

  1. Ympäristöystävällisellä kulutuksella. Kortinmuotoiset muistitikkumme on tehty kierrätetystä muovista, mikä auttaa välittämään viestisi kumppaneillesi ja asiakkaillesi ympäristöä säästävällä tavalla.
  2. Avaimenperillä, jotka kiinnittävät huomiota. Muistitikkujemme mallivalikoima sisältää valikoiman pyöreitä avaimenperään kiinnitettäviä kortteja, sekä pieniä neliön ja kolmion muotoisia muistitikkuja.
  3. Valmiiden teosten, sekä kätevällä kuvien jakamisella. Valokuvaajilla on oiva tilaisuus lisätä näytteitä töistään muistitikulle. On myös kätevää ladata muistitikulle portfolioita, kuvastoja ja sopimuksia. Bändit voivat julkaista musiikkiaan digitaalisessa muodossa demojen jakamiseen, sekä albumien myymiseen.
  4. Siirrä tiedostoja käytännöllisesti. Lakitoimistot, tilitoimistot ja muut palveluyritykset voivat tilata USB-muistitikkuja ilman painatusta. Ohuen muotoilun ansiosta kortit eivät vie tilaa taskussa tai lompakossa. Asiakkaat saavat asiakirjat, sekä sopimukset personoiduilla korteilla.

 

Ainutlaatuisella muotoilulla varustetut kortit tekevät seuraavasta asiakastapaamisestasi mieleenpainuvan. Kortit ovat erittäin hyviä, sekä käytännöllisiä liikelahjoja messuille, konferensseihin ja liiketapaamisiin.

 

 

Lue lisää