Metalliset muistitikut

Metalliset USB-muistitikut ovat vahvoja, sekä luotettavia. Näiden muistitikkujen ansiosta voit olla varma, että käyttäjä käyttää sitä pitkän aikaa omien digitaalisten tiedostojen, dokumenttien, kuvien, sekä videoiden säilyttämiseen ja jakamiseen. 

 

Metalliset muistitikut – tyylikäs ja ajaton design

Metallisten muistitikkujen päälle on mahdollista kaivertaa, sekä väripainantaa. Laserkaiverrus on kestävin tapa lisätä logo muistitikulle. Kaiverrus on pysyvä ja sen laatu pysyy samana vuosienkin muistitikun käytön jälkeen

 

Muistitikun päälle, kaiverretun logon viereen on mahdollisuus lisätä myös yrityksesi nimi, puhelinnumero tai postiosoite. Tämä on hyvä täydennys olla asiakkaittesi, sekä yhteistyökumppaniesi nähtävillä. 

 

Kuinka käyttää USB muistitikkua markkinoinnillisiin tarkoituksiin?

 

  1. Avaimenperillä, jotka kiinnittävät huomiota. Muistitikkujemme mallivalikoima sisältää valikoiman pyöreitä avaimenperään kiinnitettäviä kortteja, sekä pieniä neliön ja kolmion muotoisia muistitikkuja.
  2. Valmiiden teosten, sekä kätevällä kuvien jakamisella. Valokuvaajilla on oiva tilaisuus lisätä näytteitä töistään muistitikulle. On myös kätevää ladata muistitikulle portfolioita, kuvastoja ja sopimuksia. Bändit voivat julkaista musiikkiaan digitaalisessa muodossa demojen jakamiseen, sekä albumien myymiseen. 
  3. Siirrä tiedostoja käytännöllisesti. Lakitoimistot, tilitoimistot ja muut palveluyritykset voivat tilata USB-muistitikkuja ilman painatusta. Ohuen muotoilun ansiosta kortit eivät vie tilaa taskussa tai lompakossa. Asiakkaat saavat asiakirjat, sekä sopimukset personoiduilla korteilla.

Uniikilla muotoilulla varustetut muistitikut tekevät seuraavasta asiakaskohtaamisestasi mieleenpainuvan. Muistitikut ovat erittäin hyvä, sekä käytännöllinen liikelahja messuille, konferensseihin ja liiketapaamisiin.

 

Lue lisää