Info

Kaulanauha lisävarusteeksi

 

Joskus pienikokoisten liikelahjojen kyljessä on hyvä käyttää lisävarusteita, jotta tuotteen esteetön käyttö onnistuisi. Erityisesti muistitikuille suosittelemme lisävarusteena kaulanauhoja.

 

Tämä tuote on todettu kätevänä muistitikkujen seuralaisena. Koska USB-muistitikut ovat usein pienikokoisia, riski kadottaa yksittäisiä kappaleita ei ole poissuljettua. Kaulaan istuvan nauhan avulla muistitikut roikkuvat kätevästi mukana vaikka kaulassa. Vaikka muistitikku joutuisi työlaukun pohjalle, on kaulanauha helppo huomioida ja siitä on helppo tarttua kiinni.

 

Nauhan päässä on ohut, mutta kestävä naru, joka on helppo kiinnittää muistitikuissa esiintyviin kiinnitys-renkaisiin.

 

Tuote on valittavissa kaikista perusväreistä. Jotta nauhasta saa persoonallisemman, on sen pintaan mahdollista painattaa yrityksesi logo yksivärisenä.

 

Logopainettuna minimi tilaus: 100 kpl

 

Voiko kaulanauhaa käyttää muussakin mielessä?

 

Kyllä voi! – Kaulanauhan käyttötarkoitusta voi muokata muuhunkin, kuin muistitikkujen kanssa käyttöön. Tämä lisävaruste sopii kaikille pienikokoisille liikelahjoille, johon on mahdollista sellainen kiinnittää. Esimerkkinä tähän on heijastimemme. 

 

Tähän tarkoitukseen esittelemme teille mitä luovimman tavan käyttää tätä tuotetta – Heijastimien päähän kiinnitetyllä kaulanauhalla voit imitoida mitalia seuraavan kerran, kun tiimiläisesi osallistuvat leikkimieliseen kilpailuun.

 

Mikäli toivot liikelahjojesi lisävarusteeksi tämän tuotteen, mainitsethan siitä erikseen tilauksen yhteydessä.