Mikrokuituliina Standard

Suosituimmat mikrokuituliinat omalla logolla, Mikrokuituliina standard, My Happy Logo, AleCoq Varkauden Museot

 

Mikrokuituliinoistamme

 

Mikrokuituliinat on valmistettu 240g mikrokuitukankaasta, 80 % polyesterin ja 20% polyamidin sekoitteesta.

 

Icon small layoutMinimi tilausmäärä 250 kpl

Toimitusaika noin 14 arkipäivää

Pikatoimitus tehtaaltaPikatoimitus noin 8 arkipäivässä

Tuotteen mitatTuotteen mitat: 10×15 cm, 16×16 cm, 19×19 cm, tai räätälöity asiakkaan mitta

Käyttötarkoituksia: messut, give away, markkinointi, postitusystävällinen

Edullinen tuote
Suosittu
Esimerkkihinta

Suunta-antavat hintaluokat alv 0%. Hinta riippuu toimitusnopeudesta, painatuksesta, määrästä ynm. tekijöistä. Lopullinen tarkka hinta annetaan tarjouksen yhteydessä, kun tiedetään kaikki yksityiskohdat.

250 kpl 0,79 €
1000 kpl 0,59 €
5000 kpl 0,49 €

Standard mikrokuituliinat on valmistettu 240g mikrokuitukankaasta, 80 % polyesterin ja 20% polyamidin sekoitteesta.

Polyamidi on kumimainen ainesosa liinassa, jonka ansiosta rasva ja lika tarttuu siihen paremmin. Tiiviin kankaan ansiosta painatuksesta tulee kirkkaampi ja kuvat näyttävät eläväisiltä.

 

Painatus

 

Meidän painatusmenetelmä tapahtuu käsin ja riippuen värien vaatimuksista, laitteen lämpöä säädetään, joka takaa jokaiselle liinalle laadukkaan ja tasaisen painojäljen.

 

Mikrokuituliinat eri tarkoituksiin

 

Liikelahjaksi mikrokuituliina sopii käytännöllisyytensä vuoksi. Pinta-ala on suuri, ja siihen on helppo painattaa brändisi logo personoimaan tuotetta.

 

Lisäksi mikrokuituliinojen ominaisuuksia voidaan kustomoida tarpeen mukaan. Tiesitkö esimerkiksi, että puupinnoille tai optisiin laitteisiin on omanlaisesta kankaasta valmistetut mikrokuituliinat, jotka takaavat  tuotteen putsaustehokkuuden?

 

Mikrokuituliina liikelahjaksi

 

Jos etsit käytännöllistä liikelahjaa, tässäpä yksi! Mikrokuituliinat sopivat alasta huolimatta kaikille. Oli kyse sitten silmälaseista, tai älylaitteen näytöstä, jokaisella on tarve putsata ruutujaan sormenjäljistä tai pölystä.

 

Mikrokuituliinat ovat tuote, joka on My Happy Logolla kovassa käytössä, ja olemme katsoneet tuotteen erittäin käytännölliseksi. Se mahtuu pieneen tilaan,  matkaten mukanamme minne ikinä menemme.

 

Liikelahjaksi mikrokuituliinat sopivat parhaiten käytännöllisyytensä lisäksi myös pinta-alansa vuoksi. Pinta-ala on suuri, ja siihen on helppo painattaa brändisi logo, teksti, tai muu kuva personoimaan tuotetta.

 

Voimme tuottaa mikrokuituliinat kustomoidusti eri käyttötarkoituksia ja pintoja varten. Mikrokuituliinojen mitat ovat myös mahdollista räätälöidä.

Lue lisää