Varavirtalähde 5000 mAh logolla, Power Bank Mini, My Happy Logo

Power Bank Mini on kooltaan pieni ja kompakti, joka mahtuu helposti vaikka farkkujen taskuun ja on helppoa kantaa mukana. Varavirtalähteen kummallekin puolelle voidaan painattaa logo tai kuva. Tuotteen runko on iskunkestävä ABS-muovia ja akku on A-grade Li-polymer. Tuote painaa vain 160g

Minimitaulsmäärä_liikelahjatMinimitilausmäärä 50 kpl

Toimitusaika noin 14 arkipäivää

Tuotteen mitatTuotteen mitat: 90*63mm*12,5mm ( P x L x S )

USB-Muistitikku sertifikaatitRoHs, CE, FCC sertifikaatit

Suosittu
Esimerkkihinta

Suunta-antavat hintaluokat alv 0%. Hinta riippuu toimitusnopeudesta, painatuksesta, määrästä ynm. tekijöistä. Lopullinen tarkka hinta annetaan tarjouksen yhteydessä, kun tiedetään kaikki yksityiskohdat.

50 kpl 12,00 €
100 kpl 9,65 €
500 kpl 8,00 €

Kapasiteetti

4000 mAh
5000 mAh

Painatustekniikat

Painatusalue 1-puoli: 90 mm x 63 mm
Painatusalue 2-puoli: 90 mm x 63 mm
Akupank_1_2, My Happy Logo, Power Bank Mini
Akupank_2_2, Power Bank Mini, My Happy Logo
Silkkipainatus ikoni MyHappyLogo
Silkkipainatus
Silkkipainatusta käytetään, jos painettavassa aineistossa on 1-4 väriä. Aineiston vaatimukset: vector grafiikka AI, EPS , CDR muodossa, tai hyvälaatuinen JPG.
Kuvapainatus liikelahjat MyHappyLogo
Kuvapainatus
Kuvapainatusta käytetään tapauksissa, jossa logossa on enemmän, kuin 4 väriä, tai aiheena on kuva. Jos logon värissä on esimerkiksi varjo tai usempia sävyjä, lasketaan se kuvaksi. Aineiston vaatimukset: mielellään 320 dpi JPG, PNG, GIF, PDF

Info

USB-kaapeli ja varavirtalähteen rasia, Power Bank Mini, My Happy Logo
  • Tuotteet ovat pakattu automaattisesti ikkunalliseen kartonkirasiaan
  • Mukana USB-Android kaapeli
  • Voit tilata tuotteen myös eri kaapelilla ja lahjapakkauksella
  • Input: 5V 2A
  • USB output: 5V 2.1A

 

Ominaisuudet

Turvallisuus

  • Oikosulkusuoja
  • Ylikuumenemis-suoja
  • Ulostulon ylijännitesuoja
  • Sisääntulon ylijännitesuoja
  • (ESD) suojaus
Virtaindikaattori, My Happy Logo

Power Bank Mini on täydellinen varavirtalähde spontaanisti matkaan lähteville, joilla ei ole varaa matkatavaroissaan tilaa vieviin tai painaviin pankkeihin. Lataa varavirtalähde, pakkaa se työreppuun tai käsilaukkuun ja etsi se käsiisi silloin, kun olet tositarpeessa älylaitteiden lataamiseen!

Pienen kokonsa puolesta Power Bank Mini on malliltaan sopiva heille, joilla ei ole varaa täyttää matkatavaroitaan painavalla tai suurella varavirtalähteellä. Pakkaa se siis mukaan rannalle, kauppareissulle tai matkalle, ja lataa puhelintasi täyteen jopa kaksi kertaa. Virtapainikkeella päätät itse milloin varavirtalähde on lataus-modessa!

 

Pankin etupuolella näet akun varaustason helposti neljän LED-valon avulla. Kun akku loppuu, lataa akku uudelleen ja uudelleen mukana tulevan micro-USB:n avulla. LED-valot kertovat sinulle myös pankkia ladattaessa helposti sen, kuinka paljon se on ehtinyt ladata. Tämän tuotteen standardi malli lataa akun täyteen parissa tunnissa. Pikalatausmallillamme lataat akun täyteen jo tunnissa!

 

Voit tilata meiltä helposti myös juuri tarvitsemasi kaapelit tuotteen mukaan, kuten 3-in-1 lonkerolaturi, jolla voit ladata kolmea eri laitetta, vaikka samanaikaisesti! Lisäksi Power Bank Minissä on kaksi USB-porttia, jotta kahdella kaapelilla lataaminenkin onnistuu.

 

Power Bank Mini omalla logolla

 

Nämä minipankit voi painattaa molemmilta puolin omalla logolla tai muulla asiaansopivalla kuvalla! Pohjaväreinä toimivat klassisen musta, tai valkoinen väri.

 

Silkkipainatus tulee kyseeseen logolla tai kuvalla, jossa esiintyy 1-4 väriä, ja kuvapainatusta käytetään kuvassa tai logossa, jossa on enemmän kuin 4 väriä.

Lue lisää

Pakkaukset ja lisätarvikkeet