Trucker lippikset

Lippikset omalla logopainatuksella, tai brodeerauksella, minimi tilaus 25 kpl

Trucker lippikset omalla logolla

Valitse lippiksen värisi, lähetä meille logosi tai haluamasi teksti, ja me hoidamme loput. Laadukas painatus, tai brodeeraus ja laadukkaasta materiaalista tehdyt lippikset kestävät käyttöä ja näyttävät hyvältä pitkään.

 

Icon small layout Minimi tilauserä 25 kpl

Toimitusaika n. 16 arkipäivää

Käyttötarkoituksia: markkinointi ja mainonta, työvaatteet, urheilu ja vapaa-aika, yhdistykset ja järjestöt, tapahtumat ja festivaalit, giweaway

 

Suosittu
Esimerkkihinta

Suunta-antavat hintaluokat alv 0%. Hinta riippuu toimitusnopeudesta, painatuksesta, määrästä ynm. tekijöistä. Lopullinen tarkka hinta annetaan tarjouksen yhteydessä, kun tiedetään kaikki yksityiskohdat.

25 kpl 12,00 €
50 kpl 8,00 €
100 kpl 6,50 €

Trucker Lippiksen Historia

Trucker lippis, myös tunnettu nimellä “mesh cap” tai “gimme cap”, on ikoninen asuste, jonka historia juontaa juurensa 1960-luvulle. Tämä lippis on tunnistettavissa sen verkkotakaosan ja vaahtomuovisen etuosan ansiosta, ja siitä on tullut suosittu niin työmiesten kuin trenditietoisten kuluttajien keskuudessa. Tässä katsaus trucker lippiksen mielenkiintoiseen historiaan:

Alkuperä ja Kehitys

 1. 1960-luku – Alkutaival:
  • Trucker lippis kehitettiin alun perin Yhdysvalloissa 1960-luvulla. Se oli suunniteltu erityisesti maatalous- ja kuljetusalan työntekijöille, jotka tarvitsivat edullisen, mutta käytännöllisen päähineen suojaamaan auringolta.
 2. 1970- ja 1980-luku – Mainosvälineeksi:
  • Trucker lippiksistä tuli suosittu mainosväline maatalousyritysten ja kuljetusliikkeiden keskuudessa. Lippiksen etuosa tarjosi erinomaisen tilan yrityksen logolle tai mainostekstille. Näitä lippiksiä jaettiin ilmaiseksi, mikä teki niistä tunnettuja nimellä “gimme caps”.
 3. 1980- ja 1990-luku – Popkulttuuriin:
  • Trucker lippis löysi tiensä myös popkulttuuriin, erityisesti country-musiikin ja elokuvien kautta. Ne nähtiin usein niin muusikoiden kuin elokuvatähtien päässä, mikä lisäsi niiden suosiota yleisön keskuudessa.
 4. 2000-luku – Muotimaailmaan:
  • 2000-luvun alussa trucker lippiksistä tuli jälleen suosittuja, tällä kertaa muotiasusteina. Julkkikset ja muotibrändit alkoivat omaksua trucker lippiksen, mikä teki siitä trendikkään valinnan erityisesti nuorten ja muotitietoisten kuluttajien keskuudessa.

Trucker Lippiksen Suosion Syyt

Trucker Lippis Nykyään

Nykyään trucker lippis on yhtä suosittu kuin koskaan. Se on vakiinnuttanut paikkansa sekä muotimaailmassa että arkikäytössä. Trucker lippikset omalla logolla ovat suosittuja mainoslahjoja ja niitä käytetään laajasti erilaisissa tapahtumissa, urheilujoukkueissa ja yrityksissä.

Trucker lippis on kehittynyt yksinkertaisesta työmiesten päähineestä monipuoliseksi ja trendikkääksi asusteeksi, joka symboloi sekä käytännöllisyyttä että tyyliä. Olipa tarpeesi mikä tahansa, trucker lippis omalla logolla on loistava valinta.

Trucker Lippikset Omalla Logolla – Tyylikkäät ja Käytännölliset Valinnat

Etsitkö monikäyttöistä ja trendikästä tapaa mainostaa yritystäsi, bändiäsi tai tapahtumaasi? Trucker lippikset omalla logolla ovat täydellinen ratkaisu! Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita trucker lippiksiä, jotka voidaan painattaa tai brodeerata toiveidesi mukaan. Minimimäärä tilaukselle on vain 25 kappaletta, joten voit helposti tilata juuri sopivan määrän yksilöllisiä lippiksiä.

Miksi Valita Trucker Lippikset Omalla Logolla?

 1. Erinomainen Näkyvyys: Trucker lippikset yrityksen logolla ovat tehokas tapa lisätä brändisi näkyvyyttä ja tunnettuutta.
 2. Tyylikäs ja Mukava: Trucker lippikset ovat trendikkäitä ja mukavia käyttää. Verkko-osa takaa hyvän ilmankierron, mikä tekee lippiksestä miellyttävän myös kuumina päivinä.
 3. Monipuoliset Käyttötarkoitukset: Trucker lippikset sopivat mainiosti markkinointiin, tapahtumiin, urheilutapahtumiin ja henkilökunnan käyttöön.
 4. Laadukas Painatus ja Brodeeraus: Käytämme vain parhaita materiaaleja ja tekniikoita, jotta lippikset kestävät käyttöä ja näyttävät hyvältä pitkään.

Trucker Lippikset Eri Tarpeisiin

Tilaa Trucker Lippikset Helposti

Minimitilausmäärämme on vain 25 kappaletta, joten voit tilata helposti niin pienet kuin suuretkin erät. Meiltä löydät juuri sinulle sopivat trucker lippikset omalla logolla, jotka täyttävät kaikki tarpeesi.

Hakusanoja: trucker lippikset, trucker lippis omalla logolla, mainoslippis, lippis yrityksen logolla, lippis merch, lippis bändille, lippis urheilutapahtumiin, personoidut lippikset, suunnittele oma lippis, lippis omalla painatuksella

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Tehdään yhdessä ideastasi totta ja varmistetaan, että brändisi näkyy tyylikkäästi ja laadukkaasti.

Lue lisää

Samantapaisia tuotteita