Pipo_tuubihuivi_merino_pehmeä

Monitoimipipon käytännöllisyys yllättää

Jos mietit lämmintä liikelahjaa yrityksesi käyttöön, jota saisi kaiken lisäksi käyttää kätevästi yrityksesi brändin vahvistamisessa tai vaikka markkinointikampanjoiden tukena, tässäpä sinulle oiva tuote sitä varten. Monitoimipipo on täydellinen kahteen tarkoitukseen, ja siinä löytyy myös piilotettuja ominaisuuksia.

Monitoimipipomme muokkautuu täydellisesti joko pipoksi , tai tuubihuiviksi. Se on kuin rennon tyylikäs taikatemppu, joka pitää pään ja kaulan lämpimänä samalla kun näytät huippustailatulta. Pipon muodossa tällä monikäyttöisellä tuotteella on vielä yksi ominaisuus – nimittäin pipon päädystä voi sujauttaa ponnarin kierteen ulos helposti pipon ulkopuolelle. Näinpä tämä tuote sopii kaikille sukupuolille, sekä kaikille hiuslaaduille.

Tuotteen materiaali on merinovillan tapaista nylon kangasta, joka on eri lämmin, pehmeä, sekä miellyttävä kangas tuntea ihoa vasten. Merinovillan ominaisuuksista viis, hinta vastaa vain pientä osaa aidosta merinovillasta. Ominaisuuksiensa, sekä materiaalinsa vuoksi tämä tuote on saanut asiakkailtamme todella hyvää palautetta, sillä se aiheuttaa käyttäjillään yllätyksellistä hymyä, kun he löytävät yhden tuotteen sijasta käyttötarkoitusta.

Monitoimipipo omalla logolla

Monitoimipipimme sopii liikelahjamielessä monille eri yrityksille ja yhdistyksille, mutta mikäli tunnistat itsesi, tai brändisi arvot seuraavista kategorioista, tiedät varmasti tuotteen hyödylliseksi lisäämään brändillesi lisää näkyvyyttä!

Jos brändisi edustaa tai tukee ulkoilmaihmisiä tai aktiivisia urheilijoita, on tuotteestamme varmasti hyötyä monitoimipipoista. Sen joustava ja hengittävä materiaali mahdollistaa mukavan ja sopivan istuvuuden erilaisissa liikuntaympäristöissä, kuten harjoitteluissa tai kilpailuissa. Monitoimipipo suojaa myös korvia ja kaulaa kylmiltä tuulilta, mikä auttaa urheilijoita keskittymään suoritukseensa.

Monitoimipipo voi olla myös loistava mainoslahja liikematkustajille. Se tarjoaa lämpöä ja mukavuutta matkoilla ja samalla näyttää tyylikkäältä. Kun logotuotteena varustettu monitoimipipo matkustaa ympäriinsä, se herättää mielenkiintoa ja kiinnittää huomiota matkustajien keskuudessa, mikä edistää yrityksesi brändiä.

Parasta on, että saat vaikuttaa tilaamasi tuotteen ulkonäköön. Voit valita pipon monista pohjaväreistä sen, joka kuvastaa brändiäsi parhaiten.

Ja mikä tärkeintä, on tietenkin logosi lisääminen lopputuotteeseen. Tähän monitoimipipoon logon saa näppärästi lisättyä joko kankaasta tai nahasta tehtyyn paikkaan pipon alareunassa, joka tekee lopputuloksesta siistin, hienovaraisen, sekä tyylikkään!

Tietoja tuotteesta

Minimitaulsmäärä_liikelahjatMinimitilausmäärä 100 kpl

Toimitusaika noin 16 arkipäivää

Tuotteen mitatTuotteen mitat: 24*48 cm ( L x P )

USB-Muistitikku sertifikaatitMateriaali: Merinovillaa muistuttava, käsitelty nailon 180 gsm

Käyttötarkoituksia: ulkoilu, messut, give away, urheilutapahtumat, postitusystävällinen

Esimerkkihinta

Suunta-antavat hintaluokat alv 0%. Hinta riippuu toimitusnopeudesta, painatuksesta, määrästä ynm. tekijöistä. Lopullinen tarkka hinta annetaan tarjouksen yhteydessä, kun tiedetään kaikki yksityiskohdat.

100 kpl 6,05 €
250 kpl 5,50 €
500 kpl 4,25 €

Painatustekniikat

Painatusalue Max: 40 mm x 40 mm
Putkihuivi_ja_pipo layout
Laserkaiverrus
Kangasmerkki
Ommeltu kangasmerkki, johon on brodeerattu asiakkaan logo. Kangasmerkki ommellaan yleensä alareunaan, mutta asiakkaan toiveesta voidaan muuttaa asetusta.

Samantapaisia tuotteita