Monitoimipipo-tuubihuivi

Pehmeä merinovilla monitoimipipo, My Happy Logo

 

Tietoja tuotteesta

Monitoimipipomme muokkautuu täydellisesti joko pipoksi , tai tuubihuiviksi. Se pitää pään ja kaulan lämpimänä samalla kun näytät huippustailatulta.

Minimitaulsmäärä_liikelahjatMinimitilausmäärä 100 kpl

Toimitusaika noin 16 arkipäivää

Tuotteen mitatTuotteen mitat: 24*48 cm ( L x P )

USB-Muistitikku sertifikaatitMateriaali: Merinovillaa muistuttava, käsitelty nailon 180 gsm

Käyttötarkoituksia: ulkoilu, messut, give away, urheilutapahtumat, postitusystävällinen

Esimerkkihinta

Suunta-antavat hintaluokat alv 0%. Hinta riippuu toimitusnopeudesta, painatuksesta, määrästä ynm. tekijöistä. Lopullinen tarkka hinta annetaan tarjouksen yhteydessä, kun tiedetään kaikki yksityiskohdat.

100 kpl 6,05 €
250 kpl 5,50 €
500 kpl 4,25 €

Painatustekniikat

Painatusalue Max: 40 mm x 40 mm
Putkihuivi ja pipo layout, My Happy Logo
Laserkaiverrus liikelahjat MyHappyLogo
Kangasmerkki
Ommeltu kangasmerkki, johon on brodeerattu asiakkaan logo. Kangasmerkki ommellaan yleensä alareunaan, mutta asiakkaan toiveesta voidaan muuttaa asetusta.

Tuotteen materiaali on merinovillan tapaista nylon kangasta, joka on lämmin, pehmeä, sekä miellyttävä kangas tuntea ihoa vasten. Merinovillan ominaisuuksista viis, hinta vastaa vain pientä osaa aidosta merinovillasta. Ominaisuuksiensa, sekä materiaalinsa vuoksi tämä tuote on saanut asiakkailtamme todella hyvää palautetta, sillä se aiheuttaa käyttäjillään yllätyksellistä hymyä, kun he löytävät yhden tuotteen sijasta useampia käyttötarkoituksia.

Monitoimipipomme muokkautuu täydellisesti joko pipoksi , tai tuubihuiviksi. Se on kuin rennon tyylikäs taikatemppu, joka pitää pään ja kaulan lämpimänä samalla kun näytät huippustailatulta. Pipon muodossa tällä monikäyttöisellä tuotteella on vielä yksi ominaisuus – nimittäin pipon päädystä voi sujauttaa ponnarin kierteen ulos helposti pipon ulkopuolelle. Näinpä tämä tuote sopii kaikille sukupuolille, sekä kaikille hiuslaaduille.

 

Parasta on, että saat vaikuttaa tilaamasi tuotteen ulkonäköön. Voit valita pipon monista pohjaväreistä sen, joka kuvastaa brändiäsi parhaiten.

 

Ja mikä tärkeintä, on tietenkin logosi lisääminen lopputuotteeseen. Tähän monitoimipipoon logon saa näppärästi lisättyä joko kankaasta tai nahasta tehtyyn paikkaan pipon alareunassa, joka tekee lopputuloksesta siistin, hienovaraisen, sekä tyylikkään!

Lue lisää

Samantapaisia tuotteita