Tuubihuivi Omalla Logolla

Putkihuivit omalla logolla, My Happy Logo Norra Tallin Trophy

Perus tuubihuivit ovat suosituin, sekä edullisin malli tuubihuivi-valikoimastamme. Nämä tuubihuivit on tehty mikrokuitukankaasta, ja vaihtoehtoina voit valita 140g tai 150g tuubihuivin.  140 grammainen on budjettiystävällinen standard huivi, kun taas 150 grammainen premium huivi kestää vähän paremmin pesua ja kankaan värit tulee paremmin esille.

Saatavilla myös lasten koot, rPET vaihtoehto, UV-käsittely, tai tuplatikatut saumat.  Mainitse näistä tarjouspyynnössä erikseen.

Minimitaulsmäärä_liikelahjatMinimitilausmäärä 50 kpl

Toimitusaika noin 14 arkipäivää

Pikatoimitus tehtaaltaPikatoimitus noin 10 arkipäivässä

Tuotteen mitatTuotteen mitat: 24*48 cm ( L x P ) tai lasten koko, pyydä erikseen

Käyttötarkoituksia: ulkoilu, messut, give away, urheilutapahtumat, postitusystävällinen

 

Edullinen tuote
Suosittu
Esimerkkihinta

Esimerkkihinnat ovat ilmoitettu 140 gsm tuubihuivista, kokoväripainettuna, sisältää rahdin, muovipakkauksen ohjeineen ja aloituskustannukset,  alv 0%.
Myös tuubihuivin vedoksen luominen kuuluu hintaan.

Asiat, kuten tuubihuivin mahdollinen erikoispakkaus, toimitusnopeus ja tilauksen kappalemäärä
vaikuttavat lopulliseen hintaan.

Lähettäkää meille tarjouspyyntö ja annetaan. Teille noin puolen tunnin sisällä tarkka hinta.

100 kpl 2,39 €
500 kpl 1,68 €
1000 kpl 1,48 €

Näin tilaan tuubihuivin

Toteutusesimerkkejä

Tuubihuivin_toteutusesimerkkejä

Putkihuivit ovat yksi My Happy Logon lempituotteista sen monipuolisuuden takia. Käy tsekkaamassa ja vakuuttumassa tuubihuivin monikäyttöisyydestä täältä!

Osviittana, 140g ja 150g tuubihuivi on tarkoitukseltaan paras kevät/syksy/kesä keleillä, kun taas viileämpiin olosuhteisiin meiltä löytyy erikseen esimerkiksi 280g tai fleesehuivit.

Tuubihuivin kangasvaihtoehtoja ovat 140g mikrokuitu, 150 g mikrokuitu, sekä 140g ekologinen, eli kierrätetty rPET materiaali. Lisäksi voidaan toimittaa UV-aurinkosuojalla olevasta kankaasta putkihuiveja. Tuubihuivi omalla logolla on edullinen, sekä käytännöllinen liikelahja. Tästä on hyötyä niin käyttäjälle, kuin myös logonsa siihen painattaneelle.

 

Asiakkaamme voi valita perus tuubihuivilleen minkä tahansa värin tai värejä – tämä takaa asiakkaamme tarkan toiveen toteutumisen huiviin, sekä lopputuloksen, joka kantaa logoasi ylväästi ja näyttävästi.

 

Luovia tapoja käyttää bandanoita

Tuubihuivien käyttötarkoituksia voi laajentaa niiden markkinoinnin- ja ulkoilma-aktiviteetti käytön lisäksi. Tuubihuiveilla voi tehdä hyväntekeväisyyttä mm. Esittelemällä paikallisen taiteilijan teoksia tai kirjaimellisesti lähettämällä paketillisen tuubihuiveja paikkaan, jossa niitä tarvitaan. Lue lisää luovista tavoista putkihuivien käyttöön tästä.

 

Tuubihuivit mainostamiseen

Tuubihuivit ovat oiva tapa kasvattaa brändinäkyvyyttä, sillä putkihuivit ovat käytössä aina silmien korkeudella. Logosi esiintyminen bandanan kankaalla herättää katsojissa kiinnostusta ja parantaa brändisi tunnistettavuutta. Mikäli budjettisi brändinäkyvyyteen on rajallinen, tuubihuivit omalla logolla ovat vastaus!

Lue lisää

Pakkaukset ja lisätarvikkeet

Samantapaisia tuotteita